Skraldeprojekt

Else Sørensen den 28-02-2017

Kære alle
    Jeg kan nu med stor tilfredshed fortælle, at Lars Søgaard Andersen er ansat som skoleleder for Bjedstrup Skole og Børnehus pr. 1. april 2017.

Lars er uddannet lærer og har en diplomuddannelse i ledelse. Han kommer fra en stilling som viceskoleleder ved specialskolen Vesterbakkeskolen i Randers. Herfra har han en bred erfaring med både udvikling, drift og pædagogisk/faglig ledelse.
    Som leder er han optaget af at sætte mål og retning for udvikling af en organisation, hvor børns læring og trivsel er i centrum i alle sammenhænge. Og af at kerneopgaven om læring og trivsel skal løftes i fællesskaber præget af dialog og samarbejde.

Civilt er Lars Søgaard Andersen gift med Kirsten. Sammen har de to voksne døtre. I sin fritid holder han af friluftsaktiviteter og er aktiv på mange fronter i lokalsamfundet.

SØREN AALUND
    Børn og Ungechef