Cykler
Cykler skal stå i cykelstativet i skolegården eller i cykelgården ved børnehaven. Hvis børnene cykler på egne cykler, skal de have cykelhjelm på.

Daglige åbningssider
Mandag-torsdag 6.15-17.00
Fredag 6.15-16.30

Fremmøde
Det er vigtigt at give besked hvis jeres barn ikke kommer, dels af hensyn til planlægning i grupperne, dels af hensyn til kammeraterne.

Frokost- og caféordning
Børnehaven har en kommunal forældrebetalt kostordning. Basisvarerne er økologiske. Der er ansat en kost-ansvarlig som tilbereder frokostmåltidet, samt eftermiddags- mad til både børnehave og skole/fritidsklub.

Garderober
Børnene har hver en garderobe og en skuffe, som vi forventer at forældrene holder i orden sammen med barnet. Derudover får de en pose til skiftetøj, som af pladshensyn skal benyttes frem for egne tasker.
Husk navn på tøj, fodtøj, madkasser, legetøj, bøger m.v.
Den sidste fredag i måneden skal garderoben i børnehaven tømmes helt, for mere grundig rengøring.

Glemt tøj, sko m.m.
I børnehave og fritidsklub opbevares glemt tøj m.m. i en kiste ved garderoben i børnehaven. Fredag eftermiddag lægges det glemte tøj over i Porthuset.

Informationer
Forældreintra er vores primære informations redskab som vi forventer I benytter.
Til eksterne opslag benyttes indgangen til café området.

Legetøj
Børnene må gerne have legetøj med i børnehaven.
Vi tager ikke ansvaret for om legetøjet går i stykker eller bliver væk, men vi er opmærksomme på om legetøjet bruges hensigtsmæssig blandt børnene.

Helligdage og ferier
Børnehuset holder lukket på helligdage samt:
       • Grundlovsdag – 5. juni
       • Juleaftensdag - 24. december
I forbindelse skoleferier vil der være ferietilpasset pasning, hvilket sker i samarbejde med andre institutioner i lokal- området. Der vil være mulighed for opsamling i Børnehuset. Det drejer sig om følgende dage:
       • De tre dage op til påsken
       • Fredagen efter Kristi Himmelfartsdag
       • Uge 29 + 30
       • Dagene mellem jul og nytår

Parkeringsplads
Af sikkerhedsmæssige årsager undgå at parkere foran bommen og benyt stierne.

Påklædning
Vi anbefaler at børnene har praktisk tøj og fodtøj som de kan bevæge sig i - og som gerne må blive snavset. Skiftetøj og overtøj afstemt efter årstiden, og meget gerne hjemmesko i de kolde måneder.

Solcreme
Børnene skal på solrige dage have solcreme/olie på hjemmefra. I løbet af dagen giver børnehaven solcreme på efter behov.

Stamkort og forældreintra
Når barnet starter, skal der udfyldes et stamkort med personlig data. Vi forventer at I holder adresser og telefonnumre ajourført via forældreintra.

Sygdomme
Hvis jeres barn får en smitsom børnesygdom vil vi gerne have besked, så der kan laves et opslag i børnehaven. Bliver jeres barn syg i løbet af dagen kontakter vi jer.
Ved kroniske sygdomme gives medicin efter aftale.

Telefon i børnehaven
Om morgenen mellem 6.15-7.30 kontoret tlf: 87942011
Derefter tlf i børnehaven: 87942013
Der vil være perioder på dagen hvor vi ikke tager telefonen, f.eks når vi er på legepladsen.