Bjedstrup Skole og Børnehus

Bjedstrup Skole og Børnehus består af:
Folkeskole med 0. - 6. klasse
Børnehave 3 - 6 år
Fritidsklub 0. - 6. klasse

Fællesskaber og fællesledelse
Skole og Børnehus har fælles ledelse, og arbejder tæt sammen. I Bjedstrup kan børnene starte i børnehaven som 3-årige og fortsætte i skolen, samt fritidsklub, frem til udgangen af 6. klasse. Vi skaber en helhed i børnenes liv og dagligdag, med trygge og sammen- hængende rammer. Alle kender alle, og de forskellige aldersgrupper færdes let og ubesværet mellem hinanden.

Unikke omgivelser
Vi har en stor grund på 3 hektar med granskov, bæk og vild-mark. Der er huggehus og multibane, fodboldbaner og ude-værksteder, urtehaver og ynglende ugler. Fra alle vore lyse lokaler er der direkte adgang ud til sportspladserne og legeområdet.

Bjedstrup Skole og Børnehus ligger naturskønt mellem Ry og Skanderborg. Stedet er rammen om et rigt børnemiljø og et aktivt fritids- og kulturliv, der tiltrækker mange mennesker i alle aldre fra et stort opland.